Αρχική σελίδα Προφίλ Εταιρίας Πρώτες ύλες References - Δείγματα εφαρμογών Επικοινωνία Σύνδεσμοι (links)
 

Βασικά χρώματα τοίχου, Νο 330 Βασικά χρώματα τοίχου, Νο 330

330

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Χαρούμενη, ατόφια και πάντα επίκαιρη χρωματική ατμόσφαιρα  για τους τοίχους του σπιτιού σας, με τις φυσικές γήινες ορυκτές χρωστικές: Βασικά χρώματα για την δημιουργία αποχρώσεων με τα λευκά χρώματα τοίχου AURO Νο 320, 321, 322, 323 ή τα επιχρίσματα AURO Νο 302, 307, 308, 309, 311. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μόνες τους, χωρίς ανάμειξη με τα παραπάνω προϊόντα, ειδικά όταν πρόκειται να βάψετε σε πολύ έντονα χρώματα. Ανάμεσα σε εκατοντάδες αποχρώσεις από τα χρωματολόγια μας, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας (Χρωματολόγια μπλοκ βρίσκονται στα σημεία διάθεσης).

Πλήρης δήλωση συστατικών: νερό, ορυκτές χρωστικές, δάμμαρη, αιθέρας κυτταρίνης, συμπυκνωμένο ρικκινέλαιο και λινέλαιο, πορτοκαλέλαιο, τασιενεργά από κραμβέλαιο και ρικκινέλαιο, σακχαροτασιενεργό, λεκιθίνη, βορικά άλατα, δενδρολιβανέλαιο, στεγνωτικά (αμόλυβδα).

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

Για το χρωματολόγιο «Βασικά χρώματα τοίχου Νο 330», με τα οποία χρωματίζεται το λευκό χρώμα πατήστε εδώ: http://auro.de/downloads/pdf_de/farbkarte_330.pdfΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ m2

 0,25 lt                                   3

  0,5 lt                                    5

2,5 lt                                     25