Αρχική σελίδα Προφίλ Εταιρίας Πρώτες ύλες References - Δείγματα εφαρμογών Επικοινωνία Σύνδεσμοι (links)
 

Υγρό καθαρισμού χαλιών Υγρό καθαρισμού χαλιών

669

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Υγιεινή καθαριότητα με ολοκληρωμένη μέθοδο καθαρισμού

Καθαρισμός σε βάθος

 Επαγγελματικός καθαρισμός χαλιών με ηλεκτρική σκούπα ψεκασμού-απορρόφησης. 

 

 

 

Χρήση: Καθαρίστε αρχικά με ηλεκτρική σκούπα! Σε έντονα λερωμένα σημεία να γίνει προεργασία με το υγρό πρόπλυσης χαλιών AURO Nο 665, μεμονωμένους λεκέδες ψεκάστε τους με το Spray λεκέδων AURO Nο 667. Ανάλογα με το πόσο λερωμένα είναι τα χαλιά, προσθέστε 15-25 ml (1-2 κουτ. σούπας) βασικό υγρό καθαρισμού χαλιών AURO σε 1 λίτρο χλιαρού νερού (max. 40° C) και γεμίστε τη συσκευή. Καθαρίστε το χαλί τηρώντας τις οδηγίες και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή της συσκευής. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει τουλάχιστον 24 ώρες και καθαρίστε στο τέλος με ηλεκτρική σκούπα.

Προσοχή! Πριν τη χρήση του προϊόντος ελέγξτε το ανεξίτηλο των χρωμάτων σε κρυφό σημείο του χαλιού. Μην το χρησιμοποιείτε σε υλικά με ίνες από κοκoφοίνικα, σιζάλ, μετάξι. Μη βρέχετε συγκολλημένα υποστρώματα χαλιών ή υποστρώματα γιούτας!

Συστατικά σύμφωνα με οδηγία ΕΕ: <5%:  Γλυκερίνη, σακχαροτασιενεργό, άλατα, λιπαρή αλκοόλη φοινικέλαιου, αλκοόλη, τασιενεργά από κραμβέλαιο και ρικκινέλαιο, λεκιθίνη,  >30%: νερό. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ m2

0,5 lt