Αρχική σελίδα Προφίλ Εταιρίας Πρώτες ύλες References - Δείγματα εφαρμογών Επικοινωνία Σύνδεσμοι (links)
 

Ρητινέλαιο μιας στρώσης, Nο 109 Ρητινέλαιο μιας στρώσης, Nο 109

109

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Λάδι προστασίας, για ανεπεξέργαστες επιφάνειες ή επιφάνειες με ελαιώδη προεργασία, ξύλινων επίπλων  και δαπέδων. Επιτυγχάνει διευκόλυνση στον καθαρισμό και τονίζει το χρώμα του ξύλου. Απλώστε το στην επιφάνεια – αφαιρέστε το περίσσιο –στιλβώστε: Τελειώσατε!

Λάδι μιας στρώσης No 109
Λάδι μιας στρώσης Natur No 109-90

Για ξύλινα δάπεδα
• Αγνά φυσικά έλαια
• Εύκολο στην εφαρμογή
• Φιλικό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον
• Κατάλληλο για όλα τα είδη ξύλου. Κατάλληλο και για παιχνίδια.
• Ήπιας οσμής
• Χρωματίζεται με τις χρωστικές πάστες για ρητινέλαια Νο 150.
• Προϊόν ανοιχτών πόρων. Απωθητικό του νερού και της βρωμιάς.
• Κατανάλωση: Το 1,0 lt αντιστοιχεί μέχρι 20 m2 περίπου.
• Ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Ελάχιστη θερμοκρασία εφαρμογής: 10 οC.

Προετοιμασία της επιφάνειας: Η επιφάνεια εφαρμογής του ξύλου ή του προϊόντος ξύλου πρέπει να είναι καθαρή, στεγνή, απορροφητική, με ικανή πρόσφυση, χωρίς ουσίες που προκαλούν χρωματική αλλοίωση ή διαχωρίζονται (π.χ. λούστρα, κεριά). Ανάλογα αφαιρέστε παλιές επιστρώσεις. Αποχαρτίστε την επιφάνεια.

Εφαρμογή: Ανακατέψτε καλά. Ανάλογα με την περίπτωση να προηγηθεί δοκιμή. Επαλείψτε ομοιόμορφα με πινέλο, ρολάκι, ύφασμα, σπάτουλα, τσόχα. Ότι δεν απορροφήθηκε και «λιμνάζει», αφαιρέστε το ή σκουπίστε το πριν στεγνώσει (εντός 30 περ. λεπτών). Ανάλογα με την καταπόνηση επαναλαμβάνετε τακτικά το λάδωμα και τη περιποίηση της επιφάνειας.

Χρώμα: διάφανο, προσδίδει φλογίζοντα τόνο. Χρωματίζεται: με χρωστικές πάστες για ρητινέλαια Νο 150 μέχρι 10% το ανώτερο.

Έτοιμο προς χρήση: για ήπια μεταχείριση, μετά από 24 ώρες περίπου. Τις πρώτες 4 βδομάδες συντηρήστε την επιφάνεια αποφεύγοντας την χρήση νερού.

Καθαρισμός εργαλείων: Με το φυτικό διαλυτικό Νο 191.

Πλήρης δήλωση συστατικών: συμπυκνωμένο ξυλέλαιο, λινέλαιο, συμπυκνωμένο λάδι Safflor, συμπυκνωμένο ρικκινέλαιο και λινέλαιο, στεγνωτικά (αμόλυβδα)  Τα φυσικά χρώματα έχουν χαρακτηριστική οσμή και εκπέμπουν μέρος των συστατικών τους. Πιθανές αντιδράσεις σε αλλεργική ευαισθησία.
Eπίκαιρη δημοσίευση συστατικών (Volldeklaration) στο www.auro.de.

Προσοχή: Υφάσματα που έχουν εμποτισθεί με το προϊόν πρέπει να απλωθούν καλά για να στεγνώσουν, μην τα πετάτε διπλωμένα (κίνδυνος αυτανάφλεξης των υφασμάτων κατά το στέγνωμα των ελαίων). Φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Κλείστε καλά στη συσκευασία του, αποθηκεύστε το σε δροσερό χώρο. Προστατέψτε το από τον παγετό. Κωδ. GIS: Ö 10. Συμβουλευτείτε το ενημερωτικό και το δελτίο δεδομένων ασφαλείας.
Υλικό συσκευασίας: λευκοσίδηρος. Διάθεση:  Μόνο εντελώς άδεια δοχεία παραδώστε στην ανακύκλωση μετάλλων. Υγρά υπόλοιπα: κωδικός ΕΚΑ 080112 ή 200128. Ακίνδυνο προϊόν.
EE-Οριακές τιμές VOC 2004/42/EG II A (fLb) 400 g/l (2010) Τιμή VOC προϊόντος: <= 10 g/l.
 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ m2

1,0 lt                                     20

2,5 lt                                     50